Flyvetur

Første mini rejse og flyvetur gik helt fantastisk.

FullSizeRender-2FullSizeRender-1FullSizeRender-9

Men at alle talte engelsk og mor talte engelsk med de fremmede mennesker var lidt vildt for Lærke og jeg måtte oversætte alt, for at hun havde ro inden i. Jeg glemte det en gang og Lærke gik helt ind i sig selv. Vi fandt vejen tilbage igen og Lærke blev glad igen.

IMG_8956FullSizeRender-4FullSizeRender-5

Vi hoppede i hotel sengen og tog karbad og bestilte roomservice. Alt for første gang. Rigtig hyggeligt, koncert og svimmingpool var skøn, og mange søde mennesker.Og engelske mogenmad og Lærkes altid vigtige fod vask 🙂

FullSizeRender-3FullSizeRenderFullSizeRender-6

Men så flyet hjem fra den første rejse gik ikke så godt. Lærke nye tøj killing skulle op i en kasse og igennem scanneren. Jeg havde ikke set dette problem. Min kuffert blev holdt tilbage grundet nogle små marmelader. Ups. Tænkte nok de ikke var særligt flydende. Lærke bruger bare rigtig mange glas med låg til sine farveblandinger med diverse sæber og vand farve. Så der stod jeg og fik gennemrodet min bagage med alting ud og en træt pige der tudbrølede. Hendes kat var blevet dræbt af den elektriske maskine som havde sendt stråler ind igennem den. “Min kat er død nu. Jeg prøvede at sige nej og beskytte den. Men manden tog den op i kassen og jeg så det ske.” Lærke løb heldigvis ikke væk. Jeg skulle holde hende grædende mens jeg hjalp manden med at lede i min taske. Endelig sagde han om jeg evt havde nogle små marmelader og jeg sagde ja og fandt dem frem i en pose han havde kigget i. Så havde jeg undgået at han gik i undertøjet 😉
Jeg forklarede at de jo havde dræbt Lærkes tøj kat, da de scannede den.
Vi kom igennem og fik lynet trolley igen. Lærke græd og græd.
Heldigvis var Lærke med på at hendes tårer der gjorde katten våd, helbredte katten. Den var blot besvimet og Lærkes tårer fik den frisk igen. Men katten var bange og spurgte Lærke hvad der var sket. Lærke forklarede grundigt det hele. Og vi kunne komme videre i lufthavnen.
Heathrow lufthavn er bare næsten altid problematisk. Vores fly også temmeligt forsinket. Og da vi endelig efter 40 minutters Please wait for Bording skiltet endelig fik et sted at gå hen, og igen vente fik Lærke sin iPad og faldt i søvn. Men meget positivt var hun med på at vågne og komme op i flyveren. Havde ellers regnet med at skulle bære hende afsted.

IMG_8952

Næste flyrejse blir alt tjekket ind. Trods alt lidt bedre skønt bagage ventetid også kan være en farlig størrelse.

Meet the Author

Mor, skuespiller, sanger og danser. Cand.mag. i teatervidenskab og musik. Pædagogisk uddannelse og Steiner lærer uddannelse. Har arbejdet på scenen og film i 25 år - grybay.com og nu hjemme fuldtid med min datter Lærke.